Indholdsfortegnelse:

LED LAMPE Fra kasseret mobil BATTERI: 4 trin
LED LAMPE Fra kasseret mobil BATTERI: 4 trin

Video: LED LAMPE Fra kasseret mobil BATTERI: 4 trin

Video: LED LAMPE Fra kasseret mobil BATTERI: 4 trin
Video: Часть 9 - Аудиокнига Марка Твена «Янки из Коннектикута при дворе короля Артура» (гл. 41–44) 2024, Juni
Anonim
LED LAMPE Fra kasseret mobil BATTERI
LED LAMPE Fra kasseret mobil BATTERI

INTRO

Her har jeg brugt et kasseret Li-Ion-batteri, som ikke længere fungerer i et mobilt håndsæt. Dette batteri fungerer muligvis ikke i et mobilsæt, men det har en masse juce tilbage i det til at køre en lille genopladelig LOMME med 5 lysdioder. Det giver et meget skarpt lys og behøver ikke genoplades i ret lang tid.

Trin 1: TRIN-1

TRIN 1
TRIN 1

Liste over dele.

1.- En PVC flad æske i størrelse 2 x 3 x 1/2 tommer. 2.- En enkeltpolet enkeltkastkontakt. 3.- Fem meget lyse hvide LED'er i 5 mm størrelse. 4.- Et kasseret 3.6v Li-Ion batteri. (Litiumbatteri)

Trin 2: TRIN-2

TRIN-2
TRIN-2

TRIN-2

I dette trin skal du følge kredsløbsdiagrammet og samle delene. De 5 lysdioder er fastgjort til PVC -boksen. Omskifteren er fastgjort til kassen. Alle de 5 lysdioder er forbundet parallelt med en switch til batteriet. Lysdioder er forbundet parallelt, fordi batteriets udgangsspænding er 3,6 volt, og den hvide lysdiode kører på 3,3 stemmer. LED'ens længere ben er den positive pol, og det kortere ben er den negative pol. Den positive pol skal tilsluttes via SPST -switchen til (+) siden af batteriet. Den negative pol kan tilsluttes direkte til (-) siden af batteriet. Læg nogle skumstykker rundt om batteriet for at holde det stabilt inde i æsken fra enhver bevægelse. Tag dækslet på, og alt er gjort…. Glædelig belysning.

Trin 3: TRIN-3

TRIN-3
TRIN-3

TRIN-3

Der er ikke noget særligt i dette trin, men at se fotografiet og følge kredsløbet. BEMÆRK For at genoplade batteriet skal du sætte det i dit mobiltelefon og OPLADE. ELLER Køb en litiumbatterioplader, der oplader mange typer lithiumbatterier.

Trin 4: TRIN-4

TRIN-4
TRIN-4

Visning af litiumionbatteriet

Anbefalede: