Indholdsfortegnelse:

Knap til udvidet ordforråd: 6 trin
Knap til udvidet ordforråd: 6 trin

Video: Knap til udvidet ordforråd: 6 trin

Video: Knap til udvidet ordforråd: 6 trin
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Juli
Anonim
Udvidet ordforråd Let knap
Udvidet ordforråd Let knap

Easy -knappen fås fra Staples til $ 5, og der står simpelthen "det var let" hver gang du smæk den. Den nemme knap er godt konstrueret til prisen, men kræver lidt arbejde og dele til en værdi af $ 10 for at gøre den registrerbar.

Trin 1: Få dine dele

Få dine dele
Få dine dele

Jeg valgte at bruge ISD1600B stemmeoptagerchippen og i det væsentlige bygge referencekredsløbet til den. Jeg sørgede for at få en mikrofon, der havde et godt lavfrekvent respons, da højttaleren i denne ting er så stor og godt kan gengive lavfrekvente stemmer. Du skal bruge [digikey varenumre i parentes]:(1) Easy Button (1) ISD1610 Stemmeoptager [ISD1610BSY-ND] (1) Elektretmikrofon [P9925-ND] (1) Trykknap [EG1826-ND] (1) 1k modstand [1.00KdXBK-ND] (1) 80.6k modstand [80.6KXBK-ND] (3) 4.75k modstand [4.75KXBK-ND] (5) 0.1uF Keramisk kondensator [BC1101CT-ND] (5) 4.7uF Karamisk kondensator [445-2854-ND] Du skal også bruge disse forsyninger: Wire (jeg brugte 24 AWG strandet og 30 AWG fast) Lim (jeg brugte 5 minutters epoxy) Loddemaskine Og disse værktøjer: Loddejern Trådskærer/stripper Pincet

Trin 2: Skil ad

Fjern de fire gummifødder i bunden af letknappen, og afslør skruerne, der holder den sammen. Fjern de fire skruer. Løft toppen af. Fjern de to skruer, der holder printkortet nede, fjern printkortet og fjederstålet under det. Fjern til sidst de sidste fire skruer og beslaget, som de holder nede, så vi kan se højttaleren og bundpladen. Dette det lyder måske kompliceret, men tag bare alt fra hinanden.

Trin 3: Omarbejd knappen

Omarbejde trykknappen
Omarbejde trykknappen
Omarbejde trykknappen
Omarbejde trykknappen

Først bliver vi nødt til at deaktivere det originale kredsløb og gøre krav på hovedknappen til eget brug. På billedet herunder fjernes emnerne med rødt: strømkablerne, en elektrolytisk kondensator og en modstand. Lav derefter små, komplette udskæringer gennem sporene, hvor de er vist med en grøn cirkel. Til sidst skal du fastgøre ledninger til trykknappen på de testpunkter, hvor de gule pile viser. Før ledningerne ned gennem et af hullerne ved siden af knappen.

Trin 4: Tilføjelse af mikrofonen

Tilføjelse af mikrofon
Tilføjelse af mikrofon
Tilføjelse af mikrofon
Tilføjelse af mikrofon

Nu skal vi tilføje vores mikrofon og optagekontakt. Jeg lægger disse på bunden, så de ikke kan ses under normal brug. Det er også det eneste sted, man kan montere dem på. Når man ser i bunden, vil man se to metalstænger, der er limet på hver side af højttaleren. Lirk en af dem ud, så vi kan lægge vores hardware der. Du bliver også nødt til at hacke den lodrette bøjle ud, som stangen blev limet til. Næste, bor to huller, som vist på billedet herunder. Man skal bare være mindre end mikrofonen, og en skal bare være større end switchens aktuator. Lim forsigtigt mikrofonen og skift på plads som vist. Dette er også et godt tidspunkt at tilføje nogle stykker ledning til dem. Sæt det store plastikbeslag tilbage på plads over højttaleren, og fastgør det med de fire skruer, der er fjernet tidligere.

Trin 5: Opbygning af kredsløbet

Bygger kredsløbet
Bygger kredsløbet

Dette er det sværeste trin, men det kommer dybest set ned på tålmodighed og origami -færdigheder. Jeg valgte at lægge kredsløbet på plasthylden under fjederstålet, da dette ser ud til at være den største tilgængelige plads. Bagsiden er, at der ikke er meget klaring over delene, så du skal holde tingene så flade som muligt. Følg skematisk, tilføj alle delene, jeg kan godt lide at starte med de store ledninger først, i dette tilfælde strøm og jord og de to højttalerkabler. Tilføj derefter alle kondensatorerne, tilslut derefter strøm og jord til hver Vcc og Vss med korte stykker ledning, og tilføj derefter modstandene. Tilslut til sidst mikrofonen og to kontakter.

Trin 6: Saml

Samle
Samle
Samle
Samle

Før forsigtigt ledningerne, så de ikke stikker ud nogen steder og bliver klemt. Sæt fjederstålet ned over kredsløbet, og sørg for, at det ikke rører nogen dele, når det er deprimeret. Sæt det originale printkort på toppen, og skru det på plads. Til sidst samler du hoveddelene igen, sætter de fire skruer tilbage i bunden og sætter gummifødderne tilbage. For at optage en besked skal du trykke på knappen på bunden og tale ind i mikrofonen. Det er rimeligt følsomt og har automatisk forstærkningskontrol, så du ikke behøver at råbe ind i det. Tryk nu på den store knap øverst for at afspille din besked. Det ligner i volumen til originalen, men meget sjovere.

Anbefalede: