Indholdsfortegnelse:

Modding af Sony Walkman: 4 trin
Modding af Sony Walkman: 4 trin

Video: Modding af Sony Walkman: 4 trin

Video: Modding af Sony Walkman: 4 trin
Video: Amazing idea 💡Homemade Mobile Gimbal || camera stabilizer || Hacker JP 2024, Juli
Anonim
Modificering af Sony Walkman
Modificering af Sony Walkman

Hvis du ejer en af disse bittesmå Sony Walkmans - dem, der tilsluttes USB -porten og afspiller mp3- og wmf -filer og også optager - og du har forsøgt at lave nogle optagelser med den, så har du sandsynligvis været imponeret over lydkvaliteten af optagelserne, men frustreret over de lave lydstyrkeniveauer. For at få gode stemmeoptagelser er det nødvendigt, at højttaleren / talerne taler temmelig højt og er relativt tæt på Walkman, især når hovedtelefonerne er tilsluttet. Dette skyldes, at der ikke er et hul, hvor mikrofonen skal slippe lyden igennem. I denne instruktive vil jeg vise dig, hvordan du sikkert åbner et hul foran mikrofonen for at få bedre lydoptagelsestro.

Trin 1: Find mikrofonen

Find mikrofonen
Find mikrofonen

Den faktiske placering af mikrofonen er ikke tydelig og er umærket. Det er lettere, hvis du ser på billedet herunder. (Det ser lidt sjovt ud, fordi jeg tog billedet med Walkman allerede åbnet, så der er et stort hul, hvor kabinethalvdelene mødes.) Dette er enden, hvor hovedtelefonerne tilsluttes. Lidt over og til venstre er der en indtryk i plasten. Mikrofonen er direkte bag dette indtryk. Det er næsten som om Sony ville slå et hul her, men aldrig nåede det. Så det er her, vi skal lave hullet. MEN VENT! Ikke så hurtigt. Hvis vi prøver at punktere hullet, som det er, er det meget sandsynligt, at vi ender med at beskadige mikrofonen og muligvis den lille, sarte elektronik indeni. Se det næste trin for, hvordan du gør dette.

Trin 2: Fjern skruerne

Tag skruerne ud
Tag skruerne ud

Så det, vi skal gøre for at undgå at beskadige mikrofonen, er at skille kabinets halvdele fra hinanden, før vi prøver at slå hullet. For at komme til skruerne er der 2 plastikstykker, der skal fjernes. Den måde, jeg fjernede dem på, var ved meget forsigtigt at lirke op i kanten med en måttekniv. På denne måde kan det gøres uden at ridse dem. Det bedste sted, jeg fandt for at gøre dette, er, hvor de kommer op mod knapperne tilbage/næste. De er allerede fjernet på billedet herunder for at vise skruehullerne. Se det for flere detaljer. Efter at trimstykker er slukket, udsættes de 4 #0 JIS -hovedskruer, der holder sagen sammen. Hvis du ikke har en JIS skruetrækker, kan det være lidt svært at få dem ud uden at fjerne dem, men det lykkedes mig. Hvis du kan, er det godt at få en JIS skruetrækker, hvis du planlægger at gøre sådan nogle ting meget ofte. Jeg endte med at købe en senere, og det gør fjernelsen meget lettere. Det næste trin er at adskille sagens halvdele…

Trin 3: Adskil saghalvdelene, og lav hullet

Adskil saghalvdelene og lav hullet!
Adskil saghalvdelene og lav hullet!

Nu er det bare at lirke halvdelene fra hinanden og slå hullet for at lade lyden komme ind i mikrofonen. Der er flere faner omkring sømmen, der stadig holder halvdelene sammen. Brug dine negle til at begynde at lirke dem ad ved USB -stikket, hvor de lettest skiller hinanden. Så arbejd dig rundt, indtil de er fra hinanden. Se på billedet for at få hjælp. Nu er det endelig tid til at slå hul! Stans det, hvor indrykket er. Du kan henvise til billedet i trin 1. Hvis du har et trådbor, kan du bruge det til at lave et pænt rent hul. En bit i god størrelse er sandsynligvis et sted mellem #40 - #50. Jeg brugte en nål til at lave hullet. Det var lidt underdimensioneret, men det er bedre end slet ikke hul. Tjek Harbor Freight for virkelig små bor.

Trin 4: Sæt alt sammen igen

Dette trin er ret let nu, hvor de hårde ting er færdige. Bare klik kabinethalvdelene sammen igen, sæt skruerne tilbage i, og sæt pyntestykkerne på igen. Hvis alt gik godt, skulle du nu have forbedret lydoptagelsesmuligheder, og ingen vil nogensinde vide, at du havde Walkman fra hinanden. Tak fordi du så det!

Anbefalede: