Indholdsfortegnelse:

Få 3D Pinball til Vista: 3 trin
Få 3D Pinball til Vista: 3 trin

Video: Få 3D Pinball til Vista: 3 trin

Video: Få 3D Pinball til Vista: 3 trin
Video: ЗАКРИЧАЛ – ПОТЕРЯЛ ₽200.000 / ТРЭШКЭШ: Тишина 2024, Juli
Anonim
Få 3D Pinball til Vista
Få 3D Pinball til Vista

Hvis du var som mig, var du sandsynligvis meget skuffet over, at de fjernede 3D Pinball fra Vista. Dette er en måde at hente programmet fra Windows XP, Windows 2000 Professional, Windows ME eller Windows NT og sætte det på Vista. Dette fungerer også på Windows 7. Det var også inkluderet i Microsoft Plus! pakke til Windows 95. For instruktioner om, hvordan du installerer det på Windows 98, skal du gå til https://support.microsoft.com/kb/188204 (Kræver Windows 98-cd-rom og Microsoft Plus! til Windows 95-cd-rom).

Trin 1: Find mappen

Find mappen
Find mappen
Find mappen
Find mappen
Find mappen
Find mappen

For Windows XP og Windows 2000 Professional er den nøjagtige filbane C: / Program Files / Windows NT / Pinball. Dette er sandsynligvis også det samme for Windows NT (4.0). Filvejen er muligvis anderledes for Windows 9x -operativsystemer (Inkluderer Windows ME). Jeg ved det ikke, da jeg aldrig har gjort dette på de pågældende versioner til dette formål. Anyway, der er flere andre måder at finde mappen på. Brug søgning til at finde "pinball", Mappen vises som et af resultaterne. Du kan også gå til spilmappen i fanen "alle programmer" i startmenuen og finde flipperspillet. Højreklik på den og gå ind i genvejens egenskaber. Klik på "find mål" på fanen "genvej", og det fører dig til applikationen (.exe) INNE i mappen.

For Windows 95 og 98 er det muligvis ikke muligt, da det er installeret som en ekstra pakke. Hvis nogen har oplysninger om det, må du dele det med mig.

Trin 2: Overfør mappen

Overfør mappen
Overfør mappen

Overfør mappen (ikke kun spilfilen) til din Vista-maskine på enhver måde, der er rimelig for dig (f.eks. Via lokalt netværk, e-mail, skrivbar cd eller flashdrev). Kopier den til en hvilken som helst mappe på computeren, som du vil. Du kan lave en genvej til spillet for lettere adgang.

Trin 3: Fin

Fin
Fin
Fin
Fin

Det er det! Windows burde ikke have problemer med at spille det gamle spil. Hav det sjovt. Et andet godt retro spil, gratis til download, er Ski Free. Få den på

Anbefalede: