Indholdsfortegnelse:

ET KLASSISK VÆGUR: 5 trin
ET KLASSISK VÆGUR: 5 trin

Video: ET KLASSISK VÆGUR: 5 trin

Video: ET KLASSISK VÆGUR: 5 trin
Video: Разобрали и обалдели: дизель Volvo D5 (D5244T), который нас очень удивил 2024, Juli
Anonim
EN KLASSISK VÆGUR
EN KLASSISK VÆGUR

Intro. Giv et klassisk vægur til din klasse. Et quartzvægur, som er billigt og smukt håndlavet til dit klasseværelse. Dette er et ur lavet af et gammelt, langspilende RECORD, som var meget populært i 60'erne. Det er meget let at lave og viser dine kreative evner. Så når klassen begynder efter ferien, præsenterer dette ur for din klasse.

Trin 1: TRIN-1

TRIN 1
TRIN 1

Trin-1Deliste. En gammel LP-plade. En kvartsurmekanisme. 2 stykker træ. Nogle radiumbånd i forskellige farver. 3 skruer. Og nogle skæreværktøjer. (Et blad, en kniv osv.)

Trin 2: TRIN-2

TRIN-2
TRIN-2

Trin-2 Tag en gammel langlægningsrekord. Opdel den i 12 dele. Hver vinkel skal være 30 grader. 360 divideret med 12 = 30 grader. Nu skæres de farvede radiumbånd i linjer, figurer, tal, prikker og mange andre former, du foretrækker. Hver form kan være 12 stykker i de 12 timer, eller som du finder passende til at anvende. Sæt derefter figurerne på de markerede timepunkter i Record. Nu er din urskive klar.

Trin 3: TRIN-3

TRIN-3
TRIN-3

Trin-3 Skær et stykke træ 3 "x 1/2" x 1/2 ". Langt. Lav et V-snit i midten af træstykket, så sømmet i væggen sidder på det uden at få uret til at dreje. Skær endnu et træstykke 1 x1/2 x1/2, der skal fastgøres i bunden af uret, så uret forbliver parallelt med væggen. Begge træstykker fastgøres til pladen med skruer.

Trin 4: TRIN-4

TRIN-4
TRIN-4

Trin-4I dette trin skal urmekanismen fastgøres til pladen. Hvis midten af hullet på pladen er lille, skal du forstørre den lidt med et varmt loddejern. Fastgør uret til pladen. Stram nu den øverste runde møtrik foran på uret og uret er fast. Placer de to arme på urnålene klokken 12 og fastsæt batteriet. Uret begynder at tikke, og juster derefter tiden. Bemærk, at batteriet er placeret nedad som på billedet.

Trin 5: TRIN-5

TRIN-5
TRIN-5

Trin-5 Dit KLASSISKE UR er klar til din klasse. Sæt en søm i væggen i dit klasseværelse og hæng uret.

Anbefalede: