Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres plugins i WordPress i 3 trin: 3 trin
Sådan installeres plugins i WordPress i 3 trin: 3 trin

Video: Sådan installeres plugins i WordPress i 3 trin: 3 trin

Video: Sådan installeres plugins i WordPress i 3 trin: 3 trin
Video: How to Use and Install WordPress Plugins 2024, September
Anonim
Sådan installeres plugins i WordPress i 3 trin
Sådan installeres plugins i WordPress i 3 trin

I denne vejledning vil jeg vise dig de væsentlige trin til at installere wordpress -plugin på dit websted. Grundlæggende kan du installere plugins på to forskellige måder. Første metode er gennem ftp eller via cpanel. Men jeg vil ikke angive det, da det er virkelig kompliceret for "nybegyndere". I stedet vil jeg fokusere på at bruge wordpress indbygget pluginsøgning og installationsfunktionalitet.

Der er mere end 50.000 gratis plugins tilgængelige på wordpress plugin repository, og jeg overvejer ikke det andet utallige antal freemium og premium add-ons, der er tilgængelige på andre markedspladser. De fleste af dem er gode, men du bør ikke installere mere end et plugin med samme funktion. Ligesom i stedet for at bruge 2 seo -plugins kan du installere det bedste wordpress seo -plugin ved navn SEO af Yoast. På denne måde vil du være i stand til at gemme din servers dyrebare ressourcer, og det vil også gøre dit dynamiske websted indlæses hurtigere.

Trin 1: Trin 1: Log ind på dit WordPress -administrationspanel

Trin 1: Log ind på dit WordPress Administration Panel
Trin 1: Log ind på dit WordPress Administration Panel

For at installere plugins skal du først logge ind på dit wordpress admin panel. Du kan gøre det ved at besøge https://ywn.com/wp-admin. Skift enkelt "ywn" med dit eget webstedsnavn.

Trin 2: Søg efter pluginet

Søg efter pluginet
Søg efter pluginet

Når du er inde i WordPress-adminpanelet, skal du navigere til Plugins-menuen i midten af venstre sidebjælke. Sæt din musemarkør på "Plugins", og klik på "Tilføj ny" i menuen, når du holder musen.

Nu indlæses en ny side, som som standard viser nogle af de mest populære WordPress -plugins. På denne side, øverst til højre, finder du et søgefelt mærket som "Søg plugins". I feltet kan du indtaste tags som SEO, social, business, contact eller osv. Du kan endda skrive pluginnavnet og søge i det.

Trin 3: Klik på knappen Installer nu

Klik på knappen Installer nu
Klik på knappen Installer nu

Når du har søgt efter dit ønskede wordpress -plugin, skal du blot klikke på knappen Installer nu, og installationsprocessen starter.

Når processen er fuldført, får du mulighed for at aktivere den, så klik på linket "Aktiver plugin", og det begynder at fungere.

Anbefalede: