Indholdsfortegnelse:

Making Scratch Games (FNaF): 4 trin
Making Scratch Games (FNaF): 4 trin

Video: Making Scratch Games (FNaF): 4 trin

Video: Making Scratch Games (FNaF): 4 trin
Video: (PART 3) How To Make a ADVANCED FNAF Game on Scratch 2024, Juli
Anonim
Making Scratch Games (FNaF)
Making Scratch Games (FNaF)

Jeg, eevee1tree. Skal vise dig, hvordan du laver et FNaF -spil på SCRATCH !!! Hvis du ikke kender Scratch, er det et programmeringswebsted, hvor du kan lave spil, animationer, kunst, og med det kan vi lave spil som vores emne for i dag et FNaF -spil.

Trin 1: Menufremstilling

Menu fremstilling
Menu fremstilling
Menu fremstilling
Menu fremstilling
Menu fremstilling
Menu fremstilling

Baggrunden:

Start med en simpel sort skærm, brug "Rektangel" -værktøjet til at lave en firkant, sørg for at den dækker hele skærmen og er kun i baggrunden (Flere detaljer om værktøjerne på en instruerbar snart) efter du gør dette, foreslår jeg at du laver din hovedpersonen og sætte dem i det, jeg gerne kalder "The Void". efter at have lavet denne baggrund er det på knapperne.

Knapperne:

så tag knapperne med værktøjet "Rec" (rektangel) til at lave en lille sort firkant og tilføj en hvid kontur på 10 (Igen vil jeg forklare dette i en anden instruerbar). brug "Tekst" -værktøjet med skrifttypen PIXEL og skriv START i tekstfeltet, træk START ind i feltet og BOOM, du lavede en startknap. start med at kode knappen med "Når denne sprite klikkede" og derefter gemme og udsende Start (Klik på ny besked, når du klikker på rullemenuen for udsendelsen og skriv start).

Trin 2: Fremstilling af et MASTERSTYKKE

At lave et MASTERSTYKKE AF ART
At lave et MASTERSTYKKE AF ART
At lave et MASTERSTYKKE AF ART
At lave et MASTERSTYKKE AF ART
At lave et MASTERSTYKKE AF ART
At lave et MASTERSTYKKE AF ART

Gør kontoret og dørene:

først er at starte med at lave et simpelt kontor med disse objekter (bord, tv, telefon. Valgfrit: Plakat, plys, vinduer, skygge, webs). lav en anden sprite til dørene og deres animationer (jeg laver sprites og animationer til døre som en forudindstilling senere). Lav knapperne til dørene og koden til dørene (som vist på billedet).

CAMS:

Lav en knap til CAMS, og tilføj kode for at få den til at vise kameraerne. Tilføj kameraknapper og kode for at ændre kameraerne, det er meget enkelt at få koden til bare at gøre det samme, som jeg gjorde på billedet, og tilføje en kode på dine kameraer for at få den til at ændre sig, når den sender. lav derefter kunsten til dig cams og tilføj din animatronic i billedet.

Trin 3: FAKTISK AT LAGE ET SPIL

FAKTISK AT GØRE ET SPIL
FAKTISK AT GØRE ET SPIL

Timeout:

For at gøre timeren meget enkel, skal du bare foretage et variabelt opkald til "Tid" og have det sat til 12, når der klikkes på et grønt flag, når du laver timervariablen, tilføjer du endnu et script, der indstiller timeren til 1 og ændrer den med 1 hvert 60. sekund (Dette er et minut ligesom den første nat i selve FNaF -spillet). tilføj en udsendelsesblok kaldet 6 am for derefter at få den til at slutte natten, og du vinder enten eller går videre til den næste nat.

Gør A. I.:

For at lave AI er meget enkel, bare lav en variabel kaldet "A. I." og ændre det, så som variabeltimeren går op, AI går ned (Hvorfor jeg siger ned er, at jo lavere variablen jo hurtigere animatronikken er). lav to separate kameraer til hver cam, et til animatronic, der er på kameraet, og et andet, hvor animatronic ikke er der. lav en anden variabel kaldet "Animatronic" og få den sådan, at når den er lig med 1, vil animatronic være i cam 1 det samme, men med 2 (jeg vil bruge eevee1tree som min animatronic for nu).

Trin 4: Afslutning

Afslutter
Afslutter
Afslutter
Afslutter
Afslutter
Afslutter

Det endelige:

For at afslutte dit FNaF -spil skal du tilføje en dørmekanisme, så [Animatronic navn] ikke skræmmer dig, når døren er lukket. tilføj lidt stemning og nogle flere knaster og værelser, hvis du lavede, hvad jeg gjorde.

SLUT:

lav en sidste ting for at lave slutningen og andre nætter (hvis du vil have dem), afslut derefter spillet med en lille bue og send det til din vens. Jeg håber du E N J O Y E D:)…

Anbefalede: