Indholdsfortegnelse:

Micro: bit MU Vision Sensor - AP Wifi: 4 trin
Micro: bit MU Vision Sensor - AP Wifi: 4 trin

Video: Micro: bit MU Vision Sensor - AP Wifi: 4 trin

Video: Micro: bit MU Vision Sensor - AP Wifi: 4 trin
Video: When The Quiet Kid Does Your Homework 💀 #electronics #arduino #engineering 2024, Juli
Anonim
Micro: bit MU Vision Sensor - AP Wifi
Micro: bit MU Vision Sensor - AP Wifi

MU Vision -sensoren har to wifi -tilstande. AP -tilstand, hvor MU -vision -sensoren gør det til et eget wifi -netværk, som du kan logge på med en computer, og STA -tilstanden var MU -vision -sensoren, der logger på et andet wifi -netværk og streams. Derudover kan MU -synssensoren enten sende data eller streame video.

Til AP -tilstand går vi igennem her, du behøver faktisk ikke en micro: bit, og du behøver heller ikke at kode noget. Du skal bare bruge en 5 volt strømforsyning og konfigurere din MU vision sensor og computer korrekt.

Jeg synes, det er vigtigt at nævne 5 volt. MU -synssensoren kan normalt køre på 3,3 volt, der leveres via micro: bit, men wifi -funktionen bruger meget strøm, så du skal levere strøm fra en 5 volt kilde. Brug af wifi -funktionen vil også gøre MU -synssensoren lidt varm, men ifølge fremstillingen bliver den ikke varm nok til at gå i stykker, så der er ikke behov for et køleelement.

Forbrugsvarer

1 x MU Vision sensor

1 x 5 volt strømforsyning. Jeg vil igen bruge min elecfreaks motorbit, med et 9 volt batteri, fordi jeg kan lide det bord, og det kan give 5 volt.

Trin 1: Opsætning af sensoren

Opsætning af sensoren
Opsætning af sensoren

Inden vi begynder at forbinde noget, vil vi konfigurere sensoren.

Mu Vision -sensoren har 4 kontakter. De to til venstre bestemmer dens udgangstilstand, og de to til højre bestemmer dens adresse. Adressen er ikke vigtig, da vi ikke forbinder MU -visionssensoren til en micro: bit.

De forskellige output -tilstande er:

00 UART

01 I2C

10 Wifi -data overførsel

11 Wifi videooverførsel

Vi vil overføre video, så de to kontakter skulle være på 11, hvilket betyder, at begge skal tændes.

Trin 2: Ledningsføring

Tilslut din MU vision sensor til 5 volt strømkilden.

Det er alt det ledningsnet, du skal gøre.

Trin 3: Tilslut din computer til MU Wifi -netværket

Tilslut din computer til MU Wifi -netværket
Tilslut din computer til MU Wifi -netværket

Et par sekunder efter at du har tilsluttet MU vision sensor til en 5 volt strømforsyning, skulle MU vision sensor have lavet sit eget wifi netværk. Den første del af netværksnavnet vil være MORPX-MU. Netværket er usikkert og kræver ikke en kode. Tilslut din computer til den.

Trin 4: Interface -siden

Image
Image
Interface -siden
Interface -siden

Åbn nu en Chrome- eller Safari -browser, og skriv https://192.168.4.1/ i navigationslinjen. Det skulle tage din browser til en grænsefladeside for MU -visionssensoren. Her kan du se videoen streamet fra MU -visionssensoren og et antal kommandoknapper til at styre enhver mikro: bit, der er forbundet til MU -synssensoren. I øjeblikket fungerer de fleste kommandoknapper ikke, men du kan stadig zoome ind og ud.

Anbefalede: