Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du en Sonic OC (original karakter): 7 trin
Sådan laver du en Sonic OC (original karakter): 7 trin

Video: Sådan laver du en Sonic OC (original karakter): 7 trin

Video: Sådan laver du en Sonic OC (original karakter): 7 trin
Video: ПОЧЕМУ Я ЖДУ L4D3 2024, Juli
Anonim
Sådan laver du en Sonic OC (original karakter)
Sådan laver du en Sonic OC (original karakter)

Gør dig selv en tjeneste og vend tilbage. Fortsæt, klik på den lille pil, der peger til venstre i hjørnet af din skærm. Åh, og ryd din historie.

Trin 1: Trin 1: Få dine ting samlet

Trin 1: Få dine ting sammen
Trin 1: Få dine ting sammen

Wow, er du ikke en modig? Godt, hvis du virkelig vil lære at lave en Sonic OC, tror jeg, at der ikke er nogen hindring for dig. Anyways, du skal bruge:

en computer

manglende evne til at føle skam

Forstået? Så lad os gå.

Trin 2: Trin 2: "Lån" et koncept

Trin 2
Trin 2

Tag enhver officiel Sonic -karakter, du kan lide, så længe det er et pindsvin. Ja, jeg ved, det skal være en original karakter, men hey, hvem har tid til at komme med deres egne ideer, når du kan stjæle fra andre?

Trin 3: Trin 3: Gør det til dit eget

Trin 3: Gør det til dit eget
Trin 3: Gør det til dit eget

Skift bare paletten til din karakter, men lad alt andet være uberørt. Hvis du skulle bruge andet end malingskovlen til din karakter, gør du det forkert.

Trin 4: Trin 4: og hans navn er …

Trin 4: og hans navn er …
Trin 4: og hans navn er …

Dette trin er super let. Bare tag et tilfældigt navn, sæt "pindsvinet" efter det, og så går du! Originalitet når det er bedst!

Trin 5: Trin 5: Brug ikke din fantasi

Trin 5: Brug ikke din fantasi
Trin 5: Brug ikke din fantasi

Det eneste du skal gøre er at komme med en frygtelig baghistorie, som selv en abe på en skrivemaskine kunne finde på. Jeg tager normalt bare Bruce Waynes fortid og justerer lidt her og der. For eksempel:

Vincent the Hedgehog blev født af to kærlige forældre, indtil en trofast dag, hvor Dr. Robotnik myrdede dem, da han kun var 9. Han blev derefter taget ind af en klan af dødelige snigmordere, som trænede ham til at blive en magtfuld kriger. Efter 10 år instruerede klanen ham om at myrde en hel landsby, hvortil han nægtede, og huskede den smerte, han følte, da hans egen familie blev dræbt. Vred over sit afslag udfordrede snigmorderne Vincent til en kamp, hvor Vincent vandt. Han bruger nu sin snigmorderuddannelse til at bekæmpe Robotniks hær af robotter og hævner en dag sine forældre.

Trin 6: Der går du

Tillykke! Du har oprettet din egen Sonic OC! Min mission ender her, men hvis du vil, har jeg også nogle avancerede tips til erfarne kunstnere i det følgende. Dette er også uden relevans, men #Hercules2016.

Trin 7: Pro Tips

Pro tip
Pro tip

Uh, det barn på billedet er fuldstændig ikke mig. Det er der…. min nevø.

Det til side, når du har fået styr på tingene, er her et forslag til at tage tingene endnu længere!

Giv dine karakterer animehår

Prøv at tage frisuren til din yndlings -anime -karakter, såsom Goku, Natuto, One Punch Man osv., Og giv den til din karakter! Nu ville jeg vise et eksempel, men jeg tror ikke, du vil se et pindsvin med Cory Baxters hår.

Anbefalede: