Indholdsfortegnelse:

IKEA HACK: Articulating Tablet Mount: 6 trin (med billeder)
IKEA HACK: Articulating Tablet Mount: 6 trin (med billeder)

Video: IKEA HACK: Articulating Tablet Mount: 6 trin (med billeder)

Video: IKEA HACK: Articulating Tablet Mount: 6 trin (med billeder)
Video: Microphone Boom Arm. IKEA Hack 3D Printing 2024, Juli
Anonim
IKEA HACK: Articulating Tablet Mount
IKEA HACK: Articulating Tablet Mount

Browsing på en tablet er fantastisk; der er intet som at grave ind på dit yndlingswebsted, mens du bliver behagelig. Jeg finder, at jo længere jeg browser, jo mere liggende min kropsholdning, til sidst udgør jeg selvniveauer til sløv masse liggende på ryggen med tabletten over mit ansigt, hvilket gør mine arme trætte. Det ville være fantastisk, hvis jeg kunne kombinere min tørst efter internet og dovenskab, så jeg kan nørde online, mens jeg var på ryggen. Så jeg hackede en IKEA skrivebordslampe ind i en tabletmontering til sengetid. Du kan nemt lave din egen på en billig måde. Artikulerende tabletmonteringer behøver kun 3 let tilgængelige komponenter til at fungere, en tabletholder med stativbeslag, et ministativ til at fungere som et stik til ledarmen og en ledarm fra en bordlampe. Der er utallige variationer for hver af disse, som alle kan være billige, så du kan tilpasse dit tabletbeslag til dine behov. Du har sandsynligvis nogle af komponenterne ved hånden. Jeg lavede denne til under $ 20. Sådan lavede jeg den.

Trin 1: Materialer

Materialer
Materialer
Materialer
Materialer
  • Ledarm: TERTIAL artikuleret arbejdslampe fra IKEA - $ 8,99. Denne lampe er allestedsnærværende, og dette design kan let ændres, så det passer til dine behov.
  • Tabletholder: De laver alle slags tabletholdere, den vi ønsker er en sort, der har en indbygget gevindforbindelse, der gør det muligt at montere den på et kamerastativ. Tabletetui med stativmontering (1/4 " - 20 tråde) - prisen varierer afhængigt af tablet.
  • Ministativ: Der er masser af typer af disse små og billige stativbeslag. Den type, vi leder efter, har en kugleled i fastgørelsesenden, der tillader et frit rotationsområde. Vi har kun brug for den roterende hoveddel, som denne for $ 4.

Trin 2: Skil lampen ad

Demonter lampe
Demonter lampe

Til dette projekt har vi kun brug for lampens ledarm. Denne IKEA lampe havde kun to små bolte, der fastgjorde lampehovedet til armen, efter at de to bolte var fjernet, var der en fastgørelsesklemme omkring kontakten, som frigjorde lysarmaturet fra lampehuset. De elektriske ledninger blev klippet, og lyskonstruktionen blev adskilt fra dem ledarmen. El -ledningen blev derefter trukket ud gennem lampen. Jeg gemte denne lampe til brug på et fremtidigt projekt.

Trin 3: Skil stativ ad

Skil stativ ad
Skil stativ ad

Den eneste del, vi har brug for fra dette billige stativ, er det drejelige hoved. Denne model havde teleskopiske ben, der blev fjernet fra en skrue i bunden. Dette drejelige hoved fungerer som forbindelsesstykke mellem tabletten og armen, hvilket giver rotationsfriheden til at placere tabletten i enhver ønsket vinkel.

Trin 4: Arm til stativkontakt

Arm til stativ konektor
Arm til stativ konektor
Arm til stativ konektor
Arm til stativ konektor

Denne IKEA lampe bruger et tandhjul til at dreje lampehovedet. Selvom dette virker til at kaste lys, har vi brug for større bevægelse for at placere en tablet til visning. Heldigvis kan vi bruge næsten al den eksisterende hardware til at oprette forbindelse fra arm til stativmontering.

Når vi fjerner justeringsknappen fra armen, der holder lampen, kan vi se, at der er en plastkrave, der ombrydes rundt om tandhjulet, der holdt lyset. Vi kan bruge denne plastikhalsbånd til at vikle rundt om en ny maskinskrue, denne maskinskrue matcher gevindene inde i stativfæstet, hvor vi fjernede benene fra. Sæt plastkraven med en maskinskrue tilbage i armen, og installer justeringsknappen.

Maskinskruen kan nu skrues tilbage i stativets bund og strammes. Det kan blive lidt stramt med justeringsknappen og stativmonteringen, så overvej at bruge en lille skive til at give dig lidt plads, hvis det er nødvendigt for at justere justeringsknapperne, når du får armen på plads, når du bruger den.

Trin 5: Monter armanker og fastgør tablet

Monter armanker og fastgør tablet
Monter armanker og fastgør tablet
Monter armanker og fastgør tablet
Monter armanker og fastgør tablet

Denne lampe leveres med en ankerfod, der kan fastgøres til de fleste bordkanter eller natbord. Bare sørg for, at dit ankerpunkt kan holde vægten af armen, når den er fuldt udkraget ud, ellers kan du ende med, at tabletten falder på dit ansigt.

Sæt derefter den gevindskårne tablet tilbage i stativfæstet på ledarmen, og du er klar til at begynde at surfe på nettet fra din rygs komfort.

Trin 6: Læn dig tilbage og surf

Læn dig tilbage og surf
Læn dig tilbage og surf

Med armen sikkert forankret på plads er du klar til at læne dig tilbage på din yndlingsstol eller læne dig tilbage i sengen og nyde at surfe på informationssuperhøjvejen uden flere trætte arme.

Dette projekt kan ændres på utallige måder, så det passer til dine behov og tabletstørrelse. Nogle større tabletter kan få din ledarm til at falde, heldigvis er der stramningsknapper, der hjælper med at holde alt på plads. Hvis du stadig har hængende problemer, kan du kigge ind i stærkere fjedre, der modvirker armen.

Glad surfing!

Har du lavet din egen artikulerende tabletbeslag? Jeg vil se det!

God fornøjelse:)

Anbefalede: