Indholdsfortegnelse:

Pocket PC (NoDisplayRequired): 7 trin
Pocket PC (NoDisplayRequired): 7 trin

Video: Pocket PC (NoDisplayRequired): 7 trin

Video: Pocket PC (NoDisplayRequired): 7 trin
Video: How I Play Games in 2022!! Modern CRT Gaming! 2024, Juli
Anonim
Pocket PC (NoDisplayRequired)
Pocket PC (NoDisplayRequired)

Har du nogensinde ønsket at lave en vagthund 2 som en lomme -pc, som du kan tage med overalt? Hvis ja, så er dette den perfekte instruerbare for dig. Pc'en kører et Linux -baseret operativsystem, men du kan stort set bruge ethvert ARM -baseret operativsystem, du kan også bruge windows 10. De samlede omkostninger ved projektet er kun ₹ 1000 eller bare 15usd. Så lad os komme i gang.

Trin 1: Lad os samle materialerne

Lad os samle materialerne!
Lad os samle materialerne!
Lad os samle materialerne!
Lad os samle materialerne!

Du skal bruge en Raspberry Pi Zero W, som du kan få på Amazon for kun 950 kr. Du har også brug for et 8 GB SD -kort, chancerne er der for, at det allerede ville være hjemme hos dig, men du kan også købe det på amazon.

Trin 2: Installation af operativsystemet

Installation af OS
Installation af OS
Installation af OS
Installation af OS
Installation af OS
Installation af OS

Vi bruger Raspbian OS til denne vejledning, som er det officielle hindbær pi OS. For det første har du brug for en anden computer, og derfra kan du downloade den raspbian installer eller NOOBS, hvilket gør processen meget lettere at gøre end manuelt at installere OS. Gå til dette link for at downloade NOOBS: https://www.raspberrypi.org/downloads/noobs/Når du har gået til dette link, skal du klikke på en af de to muligheder, du foretrækker, jeg foretrækker personligt offline -installation. Klik på download zip -knappen, og download skal starte. Du skal nu bruge en SD -kortlæser og SD -kortet, vi skal også bruge en SD -kortformateringssoftware, som du kan downloade her: https://www.sdcard.org /downloads/formatter/index.htmlNår du har downloadet det fra deres websted, kan du formatere dit SD -kort Nu skal vi gå til noobs zip -filen, vi tidligere downloadede, pakke zip -filen ud ved at højreklikke på noobs -zipen og vælge ekstrakt her.. mulighed. Når udtrukket vælges alle filerne i mappen og kopieres. Indsæt de kopierede filer på SD -kortet, bemærk at der ikke bør være nogen mappe, der omslutter filerne. Godt gået! Du har konfigureret SD -kortet, og nu er du klar til at starte din pi. Hvis du ikke forstod et trin, så skriv det i kommentarerne eller gå til dette link:

Trin 3: Opstart af din Raspberry Pi

Sæt dit SD -kort i SD -kortstikket under piconnect din pi Goan eksterne strømkilde, og slut det til et HDMI -kabel, som skal tilsluttes et tv. De fleste moderne tv har en HDMI -indgang. Tænd nu for den eksterne strømforsyning, den skal vise et blinkende rødt LED -lys og skal vise hindbær på tv -skærmen. Efter det vises en NOOBS -opsætningsskærm, og den vil spørge dig om nogle ting, du skal indtaste som kone Ethernet -region osv. Hvis du har downloadet offline -installationsprogrammet for NOOBS, vil kun raspbian blive inkluderet, men hvis du vil i Windows 10, skal du muligvis downloade netværksforbindelsen eller online -installationsprogrammet, men hvis du spørger mig, er raspbian det bedste til din pi. Du skal dog vælge det operativsystem, der skal installeres i pi, og så skal du markere afkrydsningsfeltet, der viser raspbian, og derefter skal du klikke på installationsknappen i øverste venstre hjørne af dialogboksen. Det vil tage noget tid og derefter bede om genstart eller genstarte af sig selv.

Trin 4: Opsætning af Pi til at slutte den til din telefon

Overrasket over at se din nye pc? Men det er ikke lommestørrelse, er det? Du kan ikke tage hele fjernsynet i lommen, for det er en enkel løsning at gøre din telefon til skærmen til din pi, selvfølgelig er der andre måder at gøre den i lommestørrelse, en af måderne er at købe et lille display, som Jeg har aldrig prøvet, fordi skærmen koster mere end din pi! Det koster mindst 3000 kr. Og det er ikke fantastisk! Så jeg fandt en nem måde, hvorpå du kan bruge din telefon som en mobiltelefon og en pc. Så lad os konfigurere den Åbn terminalvinduet i pi og indtast derefter følgende koderudo apt-get updatesudo apt-get install realvnc- vnc-server realvnc-vnc-viewerDerefter skal du aktivere VNC'en for at skrive følgende kode: sudo raspi-configNaviger derefter til grænsefladeindstillinger. Scroll ned og vælg VNC> Ja. Slut derefter din Pi til et wifi-netværk og skriv kode ifconfig For at kende din Pi's IP -adresse, ville det være meget bedre at skrive adressen ned frem for at huske den. En sidste ting, vi skal gøre, er at forbinde din pi med den mobile hotspot på din mobilenhed, du kan gøre dette normalt, ligesom du ville oprette forbindelse til en WiFi. Din Raspberry Pi er klar. Tillykke!

Trin 5: Opsætning af din mobile enhed

*I DETTE TRIN FÅR FOLKET, DER IKKE VIL BRUGE EN BÆRBAR WIFI HOTSPOT KOBLET TIL HOTSPOTEN AF DIN MOBILTELEFON*Tag nu din mobil (du kan tage din bærbare computer, hvis du vil) og download appen realvnc viewer fra Google Play Store og installer det på din mobil Indtast derefter din hindbær pi IP -adresse, som vi noterede før. Det vil bede om din adgangskode og brugernavn fra standard, brugernavnet er pi og adgangskoden er hindbær (af din hindbær pi, hvis du ikke har ændret det). Din raspy skal være tændt, når du indtaster din IP -adresse. Nu skal du se dit skrivebord med din pi på din mobilskærm, du kan udføre alt det arbejde, du plejede at gøre på din pi (sejt faktum: du kan også spille: Minecraft). Nu er spørgsmålet, hvordan ville du oprette forbindelse til din pi når du er et sted, hvor Wi-Fi-forbindelser ikke er tilgængelige? i så fald kan du købe et bærbart mobilt hotspot, der svarer til Wi-Fi, og bruge det. Du kan tænde din hindbær pi ved hjælp af en bærbar batterioplader og også gøre det muligt for VNC -serveren at starte ved genstart. Nu kan du vedhæfte Raspberry pi med et bærbart batteri og derefter have den i lommen, så kan du tilslutte bærbar WiFi Hotspot til din Pi og brug din mobil som en pc.*I DETTE TRIN FÅR DE FOLK, DER IKKE VIL BRUGE EN BÆRBAR WIFI HOTSPOT KOBLET TIL HOTSPOTEN AF DIN MOBILTELEFON*

Trin 6: Alternativ til bærbart WiFi -hotspot

Bærbare hotspots er dyre og tilføjer ₹ 3000 til projektomkostningerne, så et alternativ er at bruge det personlige hotspot på din mobilenhed som en WiFi, når du har indtastet din adgangskode til det personlige hotspot, så vil Pi automatisk oprette forbindelse til den.

Trin 7: Stem venligst på mig i Pocket Sized Contest

Det sidste og sidste trin …………..er ……………………….

Anbefalede: