Indholdsfortegnelse:

Fødselsdagsoverraskelse med Arduino: 8 trin (med billeder)
Fødselsdagsoverraskelse med Arduino: 8 trin (med billeder)

Video: Fødselsdagsoverraskelse med Arduino: 8 trin (med billeder)

Video: Fødselsdagsoverraskelse med Arduino: 8 trin (med billeder)
Video: Lesson 68, Home Automation: How to control 16 Channel Relay module using Arduino control 16 AC loads 2024, Juli
Anonim
Image
Image
Fødselsdagsoverraskelse med Arduino
Fødselsdagsoverraskelse med Arduino

Introduktion

I en verden, hvor alt er nyt og interessant, gør overraskelser dit liv fantastisk. Det er en perfekt måde at tilføje en gnist til en kedelig uge og gøre det sjovt. En måde at give et smil på nogens ansigt er ved at give dem en lille gave. Der er intet som en gave, der kan bringe et smil på nogens ansigt og dit eget.

Elektronik og kærlighed er som nordpolen og nordpolen, den eneste sammenhæng mellem dem er, at de altid afviser hinanden. MEN, STEMpedia har givet en ny definition af kærlighed ved at kombinere kærlighed med elektronik. Ved at bruge dette EVIVE STARTER KIT vil jeg give min partner en lille overraskelse på hendes fødselsdag.

Trin 1: Kredsløbsdiagram

Kredsløbsdiagram
Kredsløbsdiagram

Planen er at give kærlighed til min partner med rosenblade, så snart hun går ud af vores soveværelse.

Til dette projekt har vi brug for: 1. HC-SR04 Ultralydssensor 2. SG90 Servomotor 3. ATmega2560 drevet evive Starter Kit Det gode er, at alle disse komponenter er en del af evive Starter Kit.

Start med at tilslutte TRIG -stiften og ECHO -stiften på ultralydssensoren til stiftnummer 12 og 11 på Arduino. Tilslut derefter PWM -stiften på servoen til pin -nummer 9 på Arduino. Derefter vil vi forbinde alle +ve og -ve terminalerne på sensorerne til +ve og -ve benene på Arduino. Det er det, det er bare simpelt.

Trin 2: 3D -model

3D -model
3D -model

Ved hjælp af en 3D -model vil jeg vise jer design og funktion af blomsterdispenseren.

Okay, så dette er hele opsætningen. Den bageste bit klæber til væggen, og ved hjælp af disse to holdere har den en letvægtspind, som igen holder den forreste bit eller dispenseren. Jeg vil lægge alle rosenblade her. Når ultralydssensoren registrerer et objekt på sin måde, sender den et signal til Arduino, som derefter vil dreje servoen og få dispenserklappen til at åbne. Når klappen åbner, vil alle rosenblade falde på min partner. Hele opsætningen er lavet ved hjælp af en papkasse, hvilket gør den let og let at klæbe til væggen.

Trin 3: Hurtig demo

Hurtig demo
Hurtig demo

Så sådan ser det ud.

Når vi får strøm til evive startsættet, begynder ultralydssensoren at vente på et objekt i bevægelse. Så snart et objekt opdages, åbnes klappen for at udlevere blomsterne.

Trin 4: Kode

Kode
Kode
Kode
Kode

Koden har to dele, i den første del registrerer vi bevægelsen ved hjælp af en ultralydssensor, og i den anden del roterer vi motoren for at åbne klappen, når der registreres bevægelse.

Start med at inkludere biblioteket "Servo.h" i programmet. Definer derefter de konstanter og de globale variabler, der vil blive brugt i hele koden. For at bruge servoen skaber vi et objekt i Servo -klassen. Derefter i installationsafsnittet initialiserer vi servoen ved at bruge funktionen "servo.attach ()" og definere stifttilstandene for ultralydssensoren.

Endelig i loop () sektionen efter initialisering af ultralydssensoren kontrollerer vi, om afstanden til det bevægelige objekt er mindre end 100 cm. Hvis afstanden er mindre end 100 cm, åbner vi klappen ved at dreje servoen 90 grader.

Trin 5: Test

Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test

Okay, nu den interessante smule. Så lad os gå videre og sætte alt op. Kronbladdispenseren forbliver på toppen af døren og ultralydssensoren i hendes taljeniveau. Endelig skal jeg bare forbinde alle sensorerne til evive -boksen. Derefter er det bare at vente på, at hun kommer ud og aktiverer sensoren. Hvis alt går efter planen, ville jeg kunne give hende en dejlig overraskelse.

Trin 6:

Billede
Billede
Billede
Billede

Boo ja..

Trin 7: Filer

Trin 8: Tak

Tak igen for at læse vejledningen. Jeg håber, det hjælper dig.

Hvis du vil støtte mig, kan du abonnere på min kanal og se mine andre videoer. Tak igen ca i min næste video, farvel nu.

Anbefalede: