Indholdsfortegnelse:

Foam Battle Robot: 7 trin
Foam Battle Robot: 7 trin

Video: Foam Battle Robot: 7 trin

Video: Foam Battle Robot: 7 trin
Video: TOMBSTONE KICKS ASS | BattleBots 2024, Juli
Anonim
Foam Battle Robot
Foam Battle Robot
Foam Battle Robot
Foam Battle Robot

Materialeliste:

-Skumkerne

-Tre kontinuerlige servomotorer, to store og en lille

-En modtager

-Et batteri tilbage til fire AA- eller AAA -batterier

-To hjul, vi brugte 3,2”Lego robothjul

-Monteringsplader til servoer og skruer

-Lidt stykke metal til våben, cirka 2”langt

-Zip slips

Værktøjsliste:

-Varm limpistol

-Loddejern med loddetin

-X-acto kniv

-Bore

Trin 1: Kropsdesign

Kropsdesign
Kropsdesign
Kropsdesign
Kropsdesign

Lav først en skabelon til kroppen, så du nemt kan skære foamcore ud til de korrekte størrelser og former. Dimensionerne er i fig. 1. Tegn derefter, hvor hullerne til elektronikken skal gå (fig. 2), og find ud af, hvilke lag de skal skæres ud fra. Sørg for, at dine hjul er centreret i midten af kroppen.

Trin 2: Kropsbygning

Kropsbygning
Kropsbygning

Klip 13 kopier af silhuetten ud, og nummer derefter hvert lag. Du kan lime lag 1 og 2 sammen nu. Ved hjælp af fig. 2, skær hullerne i lagene ovenfor op for deres tilsvarende farve/ mønster. Skær en lille kanal til ledningen på våbenmotoren i lag 4, så tråden kan gå ind i hovedrummet. Du limer lagene sammen, når du tilføjer elektronikken, som beskrevet i trin 5 og 6.

Trin 3: Elektronikledninger

Elektronik ledninger
Elektronik ledninger

Elektronikken til dette er relativt enkel, stort set alt tilsluttes modtageren. Batteriet tilsluttes kanalen mærket BAT, motorerne til hjulene tilsluttes CH1 og Ch2 og motoren til våbnet tilsluttes CH3. Den sorte ledning (jorden) går altid på ydersiden. Hvis nogen af dine ledninger ikke har et stik i enden af dem til at slutte til modtageren, skal du lodde en.

Trin 4: Elektronikplacering

Elektronikplacering
Elektronikplacering

En af styrkerne ved denne robot er afhængig af, hvor godt du pakker elektronikken. Når du samler lag, bliver det ret tydeligt, hvor hver servo, batteripakke og modtager går. Batteripakken er temmelig tung og hjælper med at øge robottens styrke, så den placeres mod midten. De to hjul servoer lægges på deres side (for at minimere deres højde) i åbningerne på hver side af batteriet. Den lille våbenservo er placeret i det forreste rum. Modtageren placeres oven på batteripakken med modtageren vendt ud. Al elektronik er varmlimet på plads.

Trin 5: Hjulmontering

Hjulmontering
Hjulmontering

Selve hjulene er Lego -hjul og bliver skruet fast på de nav, der er forbundet til hver hjulservo. Ikke meget at sige her.

Trin 6: Fjernbetjening

Fjernbetjening
Fjernbetjening

Dette projekt anvender RC -kontroller. Hver modtager er unikt parret med en RC -controller, så der bør ikke være nogen bøjler at springe igennem i den henseende. Når du tænder for din batteripakke og controller, begynder dine motorer sandsynligvis at rotere. Trim denne overskydende centrifugering med positionerne x- og y-aksen til siden af og under hver tommelfingerpind på kontrolenheden. Arbejd med at centrere skiverne, indtil hjulene holder op med at dreje.

Trin 7: Kør

Køre
Køre

Controlleren er ret ligetil: Ved at skubbe den højre tommelfingertast fremad sender robotten fremad. Det samme gælder baglæns og drejning til venstre og højre. Den venstre tommelfingerstick er til våbenmotoren. Denne thumbstick kan skubbes helt op eller ned og efterlades der for at sikre maksimal hastighed på våbnet. Hvis du trykker på tommelfingeren i den modsatte retning, vender våbenets retning.

Anbefalede: