Indholdsfortegnelse:

Fejlfinding af en pc: 5 trin
Fejlfinding af en pc: 5 trin

Video: Fejlfinding af en pc: 5 trin

Video: Fejlfinding af en pc: 5 trin
Video: НЕ ВЗДУМАЙ снимать аккумулятор с машины. Делай это ПРАВИЛЬНО ! 2024, Juli
Anonim
Image
Image

Vi skal bruge en Philips skruetrækker, og en lille skål burde gøre. Vi sætter en ekstra skrue i skålen for ikke at miste nogen.

Trin 1: Fjern dækslet

Image
Image

Først vil du gerne fjerne kabinetdækslet, dækslet skal være på venstre side af computeren og være et lille metalark eller et vindue at kigge i. Afhængigt af hvor stramt benene er på bagsiden af computeren, de kunne komme af med brug af fingre i stedet for en skruetrækker. Fortsæt med at pope dækslet af og læg skruerne i skålen.

Trin 2: Tag ud og udskift CMOS -batteri

Image
Image

Nu hvor dækslet er fjernet, skal du finde CMOS -batteriet. Det vil være et lille sølvbatteri placeret på bundkortet. Fjern CMOS i cirka 10 sekunder. Udskift CMOS, og prøv at starte computeren.

Trin 3: Fjernelse og udskiftning af ram

Prøv at fjerne et stykke RAM ad gangen. Bare tryk på bagsiden af RAM'en, indtil der høres en klikstøj, der signalerer, at den ikke længere er låst fast i bundkortet. Træk i begge kanter af pinden for at sikre, at intet går i stykker. Cyklus RAM i computeren til kun at bruge en ad gangen og se om den starter op.

Trin 4: Fjernelse af grafikkort

Fjern grafikkortet, og blæs ind i forbindelsesporten for at fjerne støv eller patogener, der kan påvirke kommunikationen til computeren. Grafikkortet er en stor sort boks, der stikker udad med HDMI og andre tilslutninger på bagsiden, det skal også have en ventilator på for at gøre det lettere at identificere. Udskift kortet, og start din computer op.

Trin 5: Opstart fra et andet drev

Fortsæt med at prøve at få en USB -stick med vinduer på og

prøv at starte det. For at komme til startmenuen skal du trykke på tænd / sluk -knappen og trykke på f2 i et par sekunder. Nøglen er f2 kan ændre sig afhængigt af den computer, du har. Når du er i den nye skærm kaldet en bios, skal du klikke på startmenuen og åbne den nyligt tilsluttede USB.

Anbefalede: