Indholdsfortegnelse:

Arduino Launchpad: 5 trin
Arduino Launchpad: 5 trin

Video: Arduino Launchpad: 5 trin

Video: Arduino Launchpad: 5 trin
Video: DIY MIDI Controller🥁Drum Pads 2024, Juli
Anonim
Arduino Launchpad
Arduino Launchpad

Dette er en Arduino Launchpad lavet med en Arduino Leonardo og Adafruit Trellis borden.

Jeg har gjort det, fordi jeg kunne bruge musikholdning til at holde, men en hel hoop -instrumenter kan ikke tilpasses og derfor gerne være en startplade, fordi du kan bruge numre til forskellige niveauer. Hvad du kan gøre med en startplade, er, at du har et nummer i dele, der kan høres og som en enkelt prøve, som du har lavet på en knapplade, her kan du selv, da du selv har det nummer, der gør det vanskeligt at gøre det selv. En lanceringsplade er en egen MIDI -controller, der kun kan bruges til at lave en MIDI -signallampe, der kan bruges. Billedet, som du ser her, er et eksempel på, hvordan du kan se det, men det er i billedet, at vi ikke har nogen startplade, men en trinfølger, hvor du kan slå, hvis du vil bygge til en startplade en anden kode er nødvendig, for at arduino kan bruges til det samme bibliotek og derefter et program for en seriel port fra computeren, der kan bruges til et MIDI -signal.

Trin 1: Borden Vastmaken

Borden Vastmaken
Borden Vastmaken
Borden Vastmaken
Borden Vastmaken
Borden Vastmaken
Borden Vastmaken

Om lanceringspladen skal du lave et 8x8 -gitter for at lave LED'er, og du kan også bruge dette system til et stort net, da det kan bruges til at kombinere 8x16, fordi det er en bordtype, der sammen skal bruges til at angive problemer. Toch raad kan jeg bruge til at lave en startplade til et 8x8 -gitter, hvor jeg kan se, at det er en startplade. Du kan derfor mærke, at du derfor ikke kan knytte en startplade til, at sidens køkken kan bruges, så du vil sandsynligvis have dine egne covers, så du kan lave et spilnummer, der er højere.

Hvad gør du:

Du får alle de ting, vi vil have, og vi kan se, at de overliggende sider kan sammenklædes med hinanden. (Se billede 1 og 2)

Her kan du hver især se en samlet grænse for hver SDA med SDA, SCL og SCL, GND og GND, 5V for 5V og INT for INT for hinanden. (Se billede 3)

Du kan nu bruge LED'erne til at lave en solderen, og det kan også bruges som et stort sæt til Arduino

Trin 2: Borden Adresseren

Borden Adresseren
Borden Adresseren

Hvad gør du:

Nu kan du se, at bordet er en ny og en zul, hvor du kan se et antal metaller, der er den adresse, der er angivet, og derfor er den korrekte bordstraks tilpasse. Du kan hver især se et separat adresse, der giver plads til plader, som f.eks.

Links over A1

Rechts boven A2+A0+A1

Links under A0

Rechts under A0+A1

Trin 3: Verbinden Met Arduino

Verbinden Met Arduino
Verbinden Met Arduino

Hvad gør du:

Du går nu til bordet med de arduino -forbindelser, du kan bruge de kabeltjes, der er til højre for bordet, med samme arduino på samme måde, som hvis du har bordet til hinanden, der er lavet. Så SDA med SDA, SCL med SCL, 5V med 5V og GND med GND, de INT hoefter ikke meget at blive skabt for dette projekt, men det ville du kunne gøre, hvis du også havde andre ting, der ville gøre.

Trin 4: Kode

Koden findes i tekstfilen, der ligger her

Er vi mennesker, der bare vil kopiere og placere, men for de mennesker, der kan lide meget.

Hvad der i koden kan ske, er ikke helt vanskeligt, da den første bibliotek i Trellis Library og UNTZtrument Library i alt er muligt, og endvidere kan vi definere størrelsen på vores grid, da du skal have en stor pakke, der skal anbringes i alle andre programmer i koden, hvor denne opstilling bruges. Vi opretter opstart med de adresser, der er på bordet, så den rigtige bord bliver angivet, vi opretter opdateringshastigheden, så den kan bruges til at kontrollere, at der er en ny signal, vi sætter alt på bordet, og derefter bliver det bord angivet for overskrift med tasterne.

Hierna bliver notenOn og noteOff -funktion, så arduinoen ved, hvad der skal ske, når en knap bliver indbygget.

Vi definerer hver LED på bordet, og her kan vi se, at de følger mig med bordene, og vi kan ikke se, hvordan LED'erne ligger.

Vi bekymrer os om, at MIDI -signaler inden for kommer

Vi laten de MIDI signalen lezen

Vi kontrollerer, at knappen er indbygget og har en tilstand af knappen (til/ud)

Vi bekymrer os om, at MIDI -overskrifter kan finde steder

Trin 5: Uitvoeren

Nu kan du alt være klar til din Arduino Launchpad, men han vil ikke have noget at gøre.

Hvad du skal gøre nu, skal du downloade 2 programmer, et program til startplade -covers, der kan bruges til at spille som Ableton Live og et program til en seriel port (USB) til MIDI, der kan bruges til at bruge programmet: Hairless -midiserial. Nu er du helt klar til at spille med startpladen, du kan downloade et cover til dit favoritnummer og spille men.

Arduino Launchpad Project af Joshua Wiranta

Anbefalede: