Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du nærhedslampen: 8 trin
Sådan laver du nærhedslampen: 8 trin

Video: Sådan laver du nærhedslampen: 8 trin

Video: Sådan laver du nærhedslampen: 8 trin
Video: How to make your own stamps from carving blocks 2024, Juli
Anonim
Sådan laver du nærhedslampen
Sådan laver du nærhedslampen

Uanset om du lige har gennemført det elektriske malingslampesæt til testark, eller du vil have visuel forstærkning, når du laver din nærhedslampe, giver denne vejledning trin-for-trin videoer til at guide dig i at lave den tredje af tre lamper. Det eneste du skal bruge er A Light Up Board, et 10 ml rør med elektrisk maling og Proximity Lamp skabelon og lampeskærm. God fornøjelse!

Vi anbefaler, at du går igennem instruktionsarket først for at sikre, at du er sikker på at anvende elektrisk maling og vedhæfte Light Up -tavlen, før du går i gang med denne skabelon.

Trin 1: Påfør elektrisk maling

Påfør først elektrisk maling inde i de grå konturer for at udfylde kontakten, forbindelsen og sensoren. Malingen tager cirka 15 minutter at tørre og skal være helt tør, før du fastgør Light Up Board. Hvis du vil, kan du folde lampeskærmen, mens du venter. Gå bare videre til trin 5 og kom tilbage senere.

Trin 2: Fastgør Light Up Board

Når malingen er helt tørret og ikke er klæbrig mere, er det tid til at fastgøre Light Up Board. Brug de snoede færdigheder, som du har lært i instruktionstestarket!

Hvis du ikke har tilsluttet Light Up Board før, kan du tjekke denne vejledning her først.

Trin 3: Kold lodde

Med brættet på plads kan du nu kold lodde. Dup en dråbe elektrisk maling inde i sensorerne E1, E2, E8 og E9. Dette vil sikre en robust forbindelse mellem din maling og brættet. Når du har påført den elektriske maling, skal du vente yderligere 5-10 minutter. Tid til lidt te!

Trin 4: Test

Når alt er tørret, skal du prøve det. Tilslut Light Up Board med USB -kablet til en strømkilde, og hold din pegefinger på kontakten, du lavede med Electric Paint. Brug din anden hånd til at nærme dig sensoren. Lysstyrken bør stige, når din hånd kommer tættere på sensoren. Slip din finger fra kontakten for at fastsætte tavlens lysstyrke. Hvis det virker, kan du afbryde USB -kablet fra kortet for nu.

Hvis det ikke virker, henvises til fejlfindingsvejledningen på instruktionstestarket.

Trin 5: Fold lampeskærmen

Nu er det tid til lampeskærmen! Hvis du ser på lampeskærmen, kan du se, at den har to typer stiplede linjer på den. Du skal enten lave “bjergfold” eller “dalfold” for hver af disse, afhængigt af linjetypen. Tag et kig på videoen for at se, hvordan det gøres.

Trin 6: Monter lampeskærmen

Image
Image

I modsætning til de to første to lamper er der fire faner på denne lampeskærm. Disse bruges til at fastgøre lampeskærmen på skabelonarket med Light Up Board. Skub bare fanerne ind i hver tilsvarende spalte.

Trin 7: Tænd for nærhedslampen

Du kan nu tilslutte USB -kablet til Light Up Board igen. Tænd for tavlen, tryk og hold kontakten nede med din pegefinger, og brug din anden hånd til at ændre lysets lysstyrke. Tillykke, du har lavet din nærhedslampe!

Hvis det ikke virker, henvises til fejlfindingsvejledningen på instruktionstestarket.

Trin 8: Hæng din lampe op

Når nærhedslampen fungerer godt, kan du hænge den et sted på en væg, bruge den til læsning eller bare for at vise dig frem til dine venner!

Vi vil meget gerne se, hvad du får gang i med nærhedslampen, så del dine billeder på Instagram og Twitter, eller send os en e -mail på [email protected]

Anbefalede: