Indholdsfortegnelse:

Genbrug et engangskamera og red planeten! og gem et par quid: 4 trin
Genbrug et engangskamera og red planeten! og gem et par quid: 4 trin

Video: Genbrug et engangskamera og red planeten! og gem et par quid: 4 trin

Video: Genbrug et engangskamera og red planeten! og gem et par quid: 4 trin
Video: 🚀 AMAZON 2.0 - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН с нуля за 6 часов [Next / React / Nest / PostgreSQL / Prisma / TS] 2024, Juli
Anonim
Genbrug et engangskamera og red planeten! og spar et par kroner
Genbrug et engangskamera og red planeten! og spar et par kroner

For nylig var jeg nede i min lokale fotobutik (jessops) for at få et par brugte engangskameraer, da jeg er sikker på, at du er klar over, at de gør sjovt for chokerende mennesker. Bare spørg, så giver de dem væk. Jeg tænkte også, at disse virksomheder får kameraerne tilbage, sætter ny film i, måske nye klistermærker, nyt batteri og sælger dem for 5+ hver. Hvad skal jeg stoppe med at lægge mere film i? Ikke noget. Bortset fra et par stød, men det var min skyld, da jeg forsøgte at fjerne kortene på et par af disse kameraer. Men alligevel lagde jeg nogle Ilford HP5 sort -hvid film i en og fik fantastiske resultater, med fantastisk mener jeg, at jeg fik billeder. tjek min flickr med dem på https://www.flickr.com/photos/odavidson/sets/72157608052420314. De resultater, jeg fik, var i overensstemmelse med, hvad jeg får med film behandlet på skolen i min SLR, så jeg var glad. jeg rådgiver farvefilm, som er ret billig nu og vil give gode resultater.

Trin 1: Valg af dit kamera

Valg af dit kamera
Valg af dit kamera

Gå ned til din lokale fotobutik og spørg rundt om brugt engangskamera. De vil normalt have en kasse med dem under disken, da filmene er klar til at blive trukket ud, og derefter kastes kameraet eller gives tilbage til Kodak eller hvem som helst. Det er vigtigt at finde et kamera med alle bitene intakte. Der er plastikdæksler i bunden, hvor filmen springer ud, og hvor batterierne går ind, hvis dit kamera blinker (prøv at få et med et blitz, da indendørs fotos vil være umulige uden et). En god idé ville være at sige 3 eller 4 forskellige typer, der er intakte, så du kan vælge, hvilken du vil bruge, og hvilken der vil være lettest at indlæse. Den, jeg endelig besluttede mig for, var fra tesco og sagde alligevel 'fest', inden jeg tog de frygtelige klistermærker af.

Trin 2: Adskil dit kamera

Afmontering af dit kamera
Afmontering af dit kamera
Afmontering af dit kamera
Afmontering af dit kamera

Tag først alle de grimme klistermærker af, der siger ost, hvis der er nogen. Find derefter de faner, der åbnes for at afsløre kameraets inderside. På min var der kun to på hver side. husk at finde dem alle. Du skal stadig bruge en vis kraft for at lirke kameraet fra hinanden. Når kameraet er adskilt, samles alle de små stykker som covers og hjul. Dette ville være et godt punkt at teste alt fungerer, så lad flashen op (hvis der er en), med ryggen åben, drej håndtaget angivet til højre, indtil kameraet er spændt, det vinder ikke længere. Tryk derefter på udløserknappen øverst. hvis du kigger gennem lukkeren, skal du se et hurtigt lysglimt, og hvis du har et blitz, skal du se blitzen. hvis ingen af dem gør det, skal du finde et nyt kamera. (:

Trin 3: Indlæsning af kameraet med film

Indlæsning af kameraet med film
Indlæsning af kameraet med film
Indlæsning af kameraet med film
Indlæsning af kameraet med film

Nu er det tid til at putte lidt film i dit kamera. Jeg brugte Ilford HP5 sort og hvid, men medmindre du selv kan udvikle det, ville jeg bruge farvefilm, det er ret billigt at få det behandlet nu bliver alle digitale. Nu afhængigt af dit kamera skal du muligvis indlæse filmen i kulsort i et vinduesfrit rum om natten, da kameraets vind på håndtag kun skal vendes én vej og engangskameraer og fremstilles, så alle film på fabrikken slynges ud af kassetten på en spole, og når du vinder på før hvert skud, flytter den filmen tilbage i kassetten, så når du er færdig med filmen, fjerner de bare filmen uden at skulle bekymre dig om at spole tilbage, og så hvis du bremse kameraet op, de billeder, du allerede har taget, er sikre, giv eller tag et eller to. For at indlæse mit kamera første gang, jeg gjorde det i en lyssikker pusletaske, fandt jeg imidlertid anden gang, at der var en fane på ydersiden, der frigav filmen, så den kunne vikles baglæns i forhold til vinden på hjulet. Se dig omkring på dit kamera efter en sådan fane. Find ellers et kulsort værelse, jeg mener kiksort, sid derinde et minut eller to, og hvis du overhovedet ser noget lys, er det ikke godt. du vil måske prøve det rum, men med et tykt håndklæde af noget over kameraet. Hvis det er det, du har brug for, skal du sidde i et kulsort rum med lysene tændt for nu, da du tog dit kamera fra hinanden, skulle der have været en lille rulle på den modsatte side, som har vinden på hjulet. Det skal deles ned i midten, så filmens leder kan glides ind gennem dette hul, og du kan begynde at sno sig. Sluk nu alle lysene helt. Du skal rulle hele filmen, der var i kassetten, på denne rulle. Gør det langsomt, en bit ad gangen, indtil hele filmen er pakket rundt om denne lille rulle, og der ikke er nogen tilbage i beholderen, ikke træk den, så enden kommer ud af dåsen, bare så der ikke kommer mere ud. Nu skal du placere den lille rulle tilbage, hvor den var i venstre side af kameraet med filmen stadig stramt omkring den. Placer nu kassetten i højre side af kameraet, og sæt den tilbage i dæksler eller lignende. Nu kan du placere bagsiden igen, det ville være en god idé at undersøge, hvordan dit kamera går sammen igen, så du kan få det rigtigt. Hvis du fandt ud af, hvordan du kunne få tilbagespolingshjulet til at vende tilbage (uden at tvinge det: P) tag derefter filmens leder, og træk den på den lille spole, så den fanger, placer derefter kassetten og dækslerne og fyld tilbage, hvor de går hen og luk bagsiden. Hvor spolen var, skulle der være en lille skrue eller noget i bunden, som du skulle kunne dreje ved hjælp af en skruetrækker eller noget. Vend dette til dig, føler det strammer, og hele filmen skal være på her, du bliver nødt til at dreje en del. Hvis du føler det løsner, skal du åbne kameraet og placere det tilbage på spolen. Jeg synes, det hjælper med at sikre det med noget malertape.

Trin 4: Tag billeder

jeg brugte ISO 400 film, og det gav perfekte eksponeringer i stærkt sollys og med blitzen. Brug kameraet i direkte stærkt sollys uden blitz, og indendørs eller i skygge skal du bruge blitzen, hvis du har en. Jeg ville virkelig elske at se, hvad andre mennesker tager med disse, så link venligst til en flickr eller lignende i en kommentar. hvis du har spørgsmål, send mig en e -mail på [email protected] tak fordi du læste min instruktive og kom derud og fotografer! (:

Anbefalede: