Indholdsfortegnelse:

Opret en PDF: 5 trin
Opret en PDF: 5 trin

Video: Opret en PDF: 5 trin

Video: Opret en PDF: 5 trin
Video: ПЛЮСЫ ЖИЗНИ В ЯПОНИИ спустя 12 лет жизни тут! 2024, Juli
Anonim
Opret en PDF
Opret en PDF

Dette er min første instruerbare, så gå let med mig. Oprettelse af en PDF -fil er meget enkel. PDF -filer er meget nyttige. Selvom du ikke kan redigere teksten, når du har oprettet den, er den et fantastisk format til korrekturlæsning, noter og mange andre ting.

Trin 1: Hvad du har brug for

Hvad du har brug for
Hvad du har brug for

Det eneste, du har brug for til dette, er Adobe Acrobat og en webside, tekst/word -dokument eller andet, du kan udskrive. Hvis du ikke har acrobat, kan du få en gratis, 30 dages prøveperiode her.

Trin 2: Find, hvad du vil gøre til en PDF

Find først det, du nogensinde vil gøre til en PDF. Dette kan være et word -dokument, en webside, et billede, alt hvad du kan udskrive.

Trin 3: Udskriv

Print
Print

Gå til at udskrive dokumentet som du normalt ville, men udskriv ikke på forhånd. Brug ikke en genvej, der udskriver den til standardprinteren.

Trin 4: Udskriv til Acrobat

Udskriv til Acrobat
Udskriv til Acrobat

Gå nu til rullemenuen, hvor du valgte printeren, og vælg "Adobe PDF" Du skal muligvis installere den som en ny printer. Når du har valgt det, kan du udskrive på forhånd.

Trin 5: Udført

Færdig
Færdig

Nu, når du bliver bedt om det, skal du vælge, hvor du vil gemme PDF, pres gemme, og du er færdig. Det kan tage et par sekunder, men lad det stå, indtil det åbner Acrobat, med din PDF åben.

Anbefalede: