Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du glødende tekst i Paint.NET: 8 trin
Sådan laver du glødende tekst i Paint.NET: 8 trin

Video: Sådan laver du glødende tekst i Paint.NET: 8 trin

Video: Sådan laver du glødende tekst i Paint.NET: 8 trin
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Juli
Anonim
Sådan laver du glødende tekst i Paint. NET
Sådan laver du glødende tekst i Paint. NET

Sådan får tekst en glødende effekt i Paint. NET. I denne instruerbare brugte jeg Tengwar Annatar -skrifttypen med den glødende effekt til at få en slags "magiske runer" til at se ud; denne teknik kan dog anvendes på alle skrifttyper.

Trin 1: Paint. NET

Paint. NET
Paint. NET

Hvis du ikke har Paint. Net, skal du downloade det gratis. Søg Paint. NET på google, og download Windows -installationsprogrammet, hvis du har windows osv. Installer det, og kør programmet.

Trin 2: Lag 1

Lag 1
Lag 1

Når du først åbner programmet, vil du se mange åbne kasser. Hvis du har brugt et grafikprogram før, burde dette ikke forvirre dig. Boksen nederst til venstre er til at vælge farven på det, du laver, og boksen til højre er til dine lag, som jeg vil forklare om et øjeblik. Først vil du lade "Baggrund" -laget være i fred og i stedet klikke på ikonet "Nyt lag", som er det nederst i lagvinduet hele vejen til venstre. Det ligner et papir med et plustegn på. Dobbeltklik på det nye lag for at åbne et vindue og navngive laget "tekst". Dette lag er det sted, hvor du normalt vil skrive din tekst. For at gøre dette skal du klikke på tekstværktøjet i venstre sidepanel (Det ligner bogstavet A) og derefter klikke på tegningsrummet. Skriv den tekst, du vil have effekten anvendt på, skrifttypen og størrelsen og sådan styres af bjælken i den øverste del af skærmen. Når du har skrevet din ønskede tekst, skal du flytte den ved at trække i det lille plustegn under tekstfeltet. Lad den øverste (primære) farveboks være sort og den nederste (sekundære) farveboks hvid som på billedet.

Trin 3: Lag 2

Lag 2
Lag 2

Til dette vil du sikre dig, at dit "tekst" -lag er valgt. Klik nu på ikonet "Lagduplikering", som er det til højre for ikonet "X". Det skal klone dit "tekst" -lag. Navngiv dette andet lag (det ene over det andet "tekst" -lag) "tekst 2". Sørg for, at dit "tekst 2 -lag er over" tekst "-laget på listen. Vælg dit nye lag, og klik på ikonet" genfarv ", det på sidebjælken, der ligner den røde cirkel, der peger på den blå cirkel. Gå til den øverste bjælke, og ændr penselbredden til 200. Vend nu i farveboksen det, du havde før. Gør den øverste (primære) boks hvid ved at klikke på den og derefter vælge det hvide ikon på de nederste rækker. Gør derefter lavere (sekundær) farve sort på samme måde. Efter dette, når du holder musen over tegneområdet, skal du se en stor cirkel. Klik og træk cirklen over din tekst, indtil den ligner hvid tekst med en tynd sort kontur.

Trin 4: Lag 1 - Sløring

Lag 1 - Sløring
Lag 1 - Sløring

Vælg nu dit "tekst" -lag i lagboksen. I den øverste værktøjslinje på skærmen skal du klikke på Effekter - Blurs -Gaussisk sløring. I dialogboksen skal du ændre nummeret til højre til 7 eller et større tal, hvis din sløring ikke ser rigtigt ud. Klik derefter på OK. Du bør få en skyggefuld slags effekt med hvid tekst foran den. Nu, hvor du forbliver på dit "tekst" -lag, skal du klikke på ikonet for duplikering af lag to gange. Du ender med, at sløret er mørkere og tre lag mærket "tekst". Umiddelbart efter skal du klikke på ikonet mærket "Flet ned" (det til højre for kopieringsikonet) to gange. De 3 "tekst" lag skal blive til et lag.

Trin 5: Tilføj farve (til "glød")

Tilføj farve (til
Tilføj farve (til

Sørg for, at dit "tekst" -lag stadig er valgt. Gå nu ned til din farveboks, og lav den øverste boks til den farve, du ønsker, at gløden skal være. Træk derefter cirklen over teksten ved hjælp af farveudskiftningsværktøjet, og de slørede ting skal blive til den farve, du ønsker. Hvis du ikke kan lide den farve, du valgte, skal du bare klikke på fortryd i menuen Rediger.

Trin 6: Lav hovedtekstfarven

Lav hovedtekstfarven
Lav hovedtekstfarven

Nu, for at gøre din hovedtekst, (teksten i øjeblikket hvid, der er dit "tekst 2" -lag) i den farve, du ønsker. Sørg for, at du er på dit "tekst 2" -lag. Skift nu den nederste farveboks til hvid på førnævnte måde. Gør nu det samme som i det foregående trin, undtagen vælg den farve, du vil have bogstaverne til. Træk cirklen hen over teksten. Endnu en gang fortryde, hvis du ikke kan lide det.

Trin 7: Baggrund

Baggrund
Baggrund

Nu kan du lave din baggrundsfarve. Fiddle rundt på dit "baggrund" lag for at få det, du vil have. Jeg lavede min baggrund til en simpel sort ved at vælge baggrundslaget, gøre den øvre farveboks sort og den nederste farveboks hvid og derefter vælge ikonet for malingskovl på sidelinjen. Jeg klikkede på tegneområdet, og det gjorde baggrunden sort. Hvis du føler, at du er færdig på dette tidspunkt, skal du gemme filen. En note, Paint. NET gemmer som standard sine filer som Paint. NET -format. For at få billeder, som du nemt kan bruge andre steder, skal du klikke på Gem som og indstille filtypen som en bitmap eller jpeg osv.

Trin 8: Du er færdig

Du er færdig!
Du er færdig!

Denne trinoverskrift er stort set selvforklarende. Brug effekten på enhver kreativ måde, du ønsker, og hav det sjovt med at eksperimentere.

Anbefalede: