Indholdsfortegnelse:

Bilforstærker installation: 4 trin
Bilforstærker installation: 4 trin

Video: Bilforstærker installation: 4 trin

Video: Bilforstærker installation: 4 trin
Video: Bronco Kicker Key 200 4 Install 2024, Juli
Anonim
Bilforstærker installation
Bilforstærker installation

I denne instruktive vil jeg vise dig, hvordan du tilslutter din forstærker og en alternativ måde at koble din forstærker på. Nu har jeg endnu ikke gjort dette i min bil, da jeg ikke har min licens, så hvorfor sætte den i bilen, hvis jeg kan ikke høre det? men jeg fik det sat op på mit værelse. Jeg venter bare på at gå til butikken nu for at få et trådkit og en ny radio, fordi min er sur, og så forhåbentlig poste et billede.

Trin 1: Materialer

Korriger målesnor -kit til din forstærker. (Http://www.rbeelectronics.com/wtable.htm Jeg håber, at denne side hjælper dig) En forstærker (jeg håber, du har det) wire cutters/splitters Switch (valgfrit, brugt på min ledningsførende måde) korrekte skruetrækkere

Trin 2: Korrekt installation

Korrekt installation
Korrekt installation
Korrekt installation
Korrekt installation

1) Frakobl den negative ledning fra batteriet (for at forhindre kortslutninger) 2) Tilslut din positive ledning til batteriet. 3) fastgør sikringsholderen cirka 6 tommer væk fra batteriet (sæt ikke sikringen i slutningen)

Trin 3: Korrekt installation forts

Korrekt installation Forts
Korrekt installation Forts

Tilslutning af forstærkeren. 1) Når du har ledt din positive under gulvtæppet hele vejen til bagagerummet for at skjule ledningerne. Slut den til stikket på forstærkeren, der siger "+12" 2) Tilslut den korte jordledning til chassiset tæt på positionen på amp3) Tilslut den anden ende af jordledningen til stikket på forstærkeren mærket "GND" 4) Tilslut den lille blå ledning til åbningen, der siger "rem". tilslut den anden side til bagsiden af din bilradio. blå ledning til blå ledning.5) Sæt nu sikringen ind i sikringsholderen u sikret under emhætten tidligere. 6) Tilslut den negative ledning på batteriet igen, og du skal have strøm til din forstærker, når din radio er tændt. 7) nu skal du blot koble dine subs til forstærkeren og køre RCA -kablerne fra bagsiden af din radio til forstærkeren.

Trin 4: Min vej

Min måde
Min måde

Min måde er stort set den samme. 1) tilslut alt, indtil du kommer til fjernkablet (rem). 2) tilslut den ene ende til stikket, der siger "+12". 3) jeg løb min foran, hvor jeg tilføjede en kontakt lige under min radio. 4) tilslut den til kontakten. 5) kør derefter kablet fra kontakten tilbage til forstærkeren. 6) du slutter det derefter til stikket mærket "rem" Nu kan du tænde subs "når" du vil uden at skulle gå igennem mulighederne på din radio.

Anbefalede: