Indholdsfortegnelse:

Huawei E160X (Vodafone K3565) 3G Dongle ekstern antenne / kabinet: 13 trin (med billeder)
Huawei E160X (Vodafone K3565) 3G Dongle ekstern antenne / kabinet: 13 trin (med billeder)

Video: Huawei E160X (Vodafone K3565) 3G Dongle ekstern antenne / kabinet: 13 trin (med billeder)

Video: Huawei E160X (Vodafone K3565) 3G Dongle ekstern antenne / kabinet: 13 trin (med billeder)
Video: ⚠️ Как Прошить Модем 3G-4G? 100% для ВСЕХ операторов под все симки БЕСПЛАТНО - Мегафон, МТС, Билайн 2024, Juli
Anonim
Huawei E160X (Vodafone K3565) 3G Dongle ekstern antenne / kabinet
Huawei E160X (Vodafone K3565) 3G Dongle ekstern antenne / kabinet

K3565 -donglen, som Vodafone leverer med deres pay as you go -plan, er fremragende, men frustrerende er det eksterne antennestik skjult under kabinettet. Sådan hackes kabinettet for at komme til det skjulte stik - og for dem, der ønsker at gå det ekstra trin, hvordan man pakker donglen ind i en pæn lille kabinet for et professionelt udseende. (Bemærk, at du ikke kan få adgang til SIM -kortet eller det indbyggede Micro SD -stik, hvis du går efter kabinettet.)

Trin 1: Dele og værktøjer

Dele og værktøjer
Dele og værktøjer

Dele: Vodafone K3565 / Huawei E160X USB 3G dongleHuawei 3G-stik til SMA-stikkontakt (PIG-HUAWEI-SMAS-30 fra Solwise i Storbritannien, andre leverandører ukendt?) 75 mm x 50 mm x 27 mm kabinet (uscreenet eller screenet) 3G ekstern antenne med SMA-stikVærktøjer: Blyantlineal 5 mm bor Små Phillips / Pozidrive skruetrækker Prive-værktøj Cirkulær fil Flad fil Finkornet sandpapir Møtrik og skive til SMA-stik ELLER epoxyharpiks (afhænger af hvor doven du vil være med at fastgøre det eksterne antennestik til kabinettet!)

Trin 2: Gør vores LED lysere

Gør vores LED lysere
Gør vores LED lysere

Hvis 3G-donglen skal monteres i kabinettet, har vi brug for noget mere lys fra vores status-LED, der i øjeblikket næsten ikke kan ses gennem det semi-uigennemsigtige kabinet. Jeg tog simpelthen en flad fil til området over Vodafone-logoet for at fjerne den halv uigennemsigtig belægning og derefter poleret med noget finkornet sandpapir. For maksimalt lys vil du gerne bore et hul i kabinettets øvre skal og få LED'en til at lyse klart ind i kabinettet; denne tilgang vil give en meget lysere indikator.

Trin 3: Afmontering af donglen: Fjern skruer

Adskillelse af donglen: Fjern skruer
Adskillelse af donglen: Fjern skruer

Der er to små tværskruede skruer på undersiden af donglen - fjern dem med din skruetrækker.

Trin 4: Åben præmie

Prisen er åben
Prisen er åben

Start fra enden med skruerne, og pres kabinettet fra hinanden. Et plastisk lirkeværktøj, der bruges til at åbne mobiltelefonens kabinetter, er ideelt til dette, bare prøv at bruge noget andet end en skruetrækker (hvilket ville beskadige kabinettet). Du har råd til at være temmelig hård med kabinettet, bare sørg for at du ikke bøjer kredsløbet indeni.

Trin 5: Kig efter ekstern antennestik

Kig efter ekstern antennestik
Kig efter ekstern antennestik

Her er vores værdsatte åbne dongle, og vores eksterne antennestik er skjult under den anden hvide fane fra venstre på printkortet. Forhåbentlig er det samme sted på dit.

Trin 6: Stik nærbillede

Stik tæt på
Stik tæt på

Her er hvad vi leder efter - dette lille cylindriske stik i midten af rammen. Ser ikke for robust ud, hvorfor jeg anser kabinettet som en værdifuld indsats.

Trin 7: Markér området til arkivering

Markér området til arkivering
Markér området til arkivering

Den nederste halvdel af kabinettet kommer til at bære hoveddelen af vores ansøgning. Et præventivt angreb med kuttere kan gøre slutresultatet lidt pænere, men en fil vil gøre kort arbejde med kabinettet.

Trin 8: Fil væk, indtil stikket passer

Fil væk, indtil stikket passer
Fil væk, indtil stikket passer

Lidt groft omkring kanterne, men som du kan se på billedet, passer pigtail -stikket nu tæt.

Trin 9: Kapsling: Opret hul til USB -stik

Kabinet: Opret hul til USB -stik
Kabinet: Opret hul til USB -stik

Vi har ikke meget plads i vores kabinet, så det er vigtigt, at hullet til USB -stikket er placeret korrekt. Skær hullet med din valgte metode - min vises til højre ved at bore et par 5 mm huller og derefter filere dem.

Trin 10: Bor et hul til SMA -stikket

Bor et hul til SMA -stikket
Bor et hul til SMA -stikket

Et 5 mm hul boret 9,5 mm væk fra siden af kabinettet hjælper med at låse det sekskantede stik mod kabinettets side, hvilket forhindrer, at grisehalsstikket roterer, når det eksterne antennestik skrues / skrues af. Det er op til dig, om dette stik er monteret på den modsatte side af kabinettet til USB -stikket eller på samme side.

Trin 11: Indsæt donglen i kabinettet

Indsæt donglen i kabinettet
Indsæt donglen i kabinettet

Arkivering af USB -stikhullet i en vinkel mod toppen af boksen på indersiden vil hjælpe her - bare tilslut grisehalsstikket, spol ledningerne i bunden af kassen så godt du kan (et bedre job end jeg gjorde her ville vær pæn!) og skub donglen ind, mens du bukker varmekrympningen på grisehalen. Prøv også at lave stikket i en ret vinkel - konfigurationen vist nedenfor lægger lidt mere belastning på donglens antennestik end nødvendigt. Som du kan se her, valgte jeg at holde SMA -stikket på plads med epoxyharpiks. En møtrik og skive ville have udført arbejdet lidt mere pænt, hvis jeg var i stand til at skaffe dem.

Trin 12: Bor et hul i låget til status -LED'en

Bor et hul i låget til status -LED'en
Bor et hul i låget til status -LED'en

Det 5 mm bor kommer til nytte igen; giver et hul i god størrelse til vores status-LED. (Du vil sikre dig, at LED'en er direkte nedenfor). Etiketten vil sprede dette lys og forhåbentlig give os en synlig indikator, men du kan altid bore toppen af donglens hus over LED'en, hvis du har brug for mere lys.

Trin 13: Finish Touch

Det sidste præg
Det sidste præg

Avery skabelon L7165; et A4 -ark med 8 99,1 x 67,7 mm klistermærker, giver en meget god størrelse til at give prikken over i’et på dit 3G -modem. (PDF / Adobe Illustrator -fil vedhæftet.)

Anbefalede: