Indholdsfortegnelse:

PCB -visitkort: 3 trin
PCB -visitkort: 3 trin

Video: PCB -visitkort: 3 trin

Video: PCB -visitkort: 3 trin
Video: Handmade PCB. #electronic #project #wire #wirelife #pcb #handmade #assignment #design #circuit 2024, Juli
Anonim
PCB visitkort
PCB visitkort

Fordi jeg nogle gange bliver bedt om at hjælpe folk med computerproblemer og anden teknisk support, besluttede jeg, at det var tid til et godt visitkort. Da jeg er studerende på elektroteknik, ønskede jeg, at mit visitkort skulle afspejle det. Så valget om at lave printkort visitkort var let.

Trin 1: Det første design

Det første design
Det første design

Jeg lavede en hurtig skitse af, hvordan jeg ville have dem. Det var vigtigt for mig at inkorporere noget, som jeg godt kan lide, hvilket er elektronik, så jeg satte nogle spor af det på designet. For at lette brugen satte jeg også en QR-kode på bagsiden. Når du scanner det, kan du få mine oplysninger direkte på din telefon.

Trin 2: CAD

CAD
CAD
CAD
CAD

Efter den første skitse var det tid til at designe dem i Eagle. Jeg brugte Eagle, fordi det er den CAD -software, jeg kender mest. Men enhver PCB -designsoftware skal fungere. Sporene, mit navn og QR-koden er lavet i loddemasken øverste lag, så den underliggende jordslette ville være synlig. Mine personlige oplysninger blev placeret på det øverste stedlag.

Trin 3: Bestilling

Bestilling
Bestilling
Bestilling
Bestilling

Efter at have været tilfreds med det endelige design var det tid til at bestille dem. Jeg bestilte kortene på www.jlcpcb.com. Efter min mening ser en sort print med guldbelægning bedst ud, så jeg brugte den til disse kort. Efter at have ventet i en uge ankom de.

De blev flotte.

Anbefalede: