Indholdsfortegnelse:

Auto-switch Bluetooth-forstærker: 3 trin
Auto-switch Bluetooth-forstærker: 3 trin

Video: Auto-switch Bluetooth-forstærker: 3 trin

Video: Auto-switch Bluetooth-forstærker: 3 trin
Video: 120w + 120w TPA3116 D2 Stereo Amplifier Board | Bluetooth Amplifier 2024, Juli
Anonim
Auto-switch Bluetooth forstærker
Auto-switch Bluetooth forstærker

I mit forrum har jeg nogle store højttalere og en forstærker tilsluttet mit tv. Men nogle gange vil jeg ikke have fjernsynet tændt, og jeg vil ikke have den store klodset forstærker - jeg vil bare have lidt baggrundsmusik, afspillet fra min telefon, som jeg kan tænde og styre trådløst.

Det er et problem - fordi forstærkeren forventer at blive forbundet direkte til højttalerne. Den eneste mulighed ville være at lade forstærkeren være tændt eller på en eller anden måde kontrollere netspændinger fra signaler på en lille Bluetooth -modtager.

I denne instruktør vil du ændre en SANWU Bluetooth lydforstærker, så den styrer et sæt med 4 relæer. Når Bluetooth -forstærkeren skal afspille musik, skifter den dem. Når det ikke behøver at afspille noget (herunder når det er tilsluttet via Bluetooth, men der ikke afspilles musik), er relæerne i standardpositionen, hvilket efterlader forstærkeren tilsluttet.

Relæerne er klassificeret 10A til 250V, så de skulle gerne fungere i overensstemmelse med de fleste forstærker/højttalerkombinationer, der vil blive brugt som fornuftige volumener i et hjem.

Du skal bruge:

  • En Bluetooth -forstærker (for at være sikker på, at benene er de samme, skal du bruge en SANWU 50W+50W TDA7492 CSR8635)
  • En LP395Z-transistor (en FET eller en anden transistor med indbyggede beskyttelsesmodstande gør det)
  • To, 2x relæbrædder
  • Noget ledning
  • Et bræt til at montere alt på

Trin 1: Få signalet

Få signalet
Få signalet
Få signalet
Få signalet
Få signalet
Få signalet

SANWU -forstærkeren, jeg brugte, indeholder en CSR8635 bluetooth -modtager. Selvom tavlen ikke har den output, vi har brug for, har CSR -modulet en pin, der gør, hvad vi vil. Det går højt, når noget spiller, og er lavt, når det ikke er det.

Efter at have kontrolleret hver pin, opdagede jeg, at det er Pin 8 (PIO9) - den 8. pin ned fra guldprikken ved antennen.

Men denne pin fungerer sandsynligvis som et effektsignal til den indbyggede forstærker. Vi vil ikke bare forbinde det til vores relæmoduler (som også forventer et signal om den modsatte polaritet). I stedet tilsluttede jeg LP395Z transistorbasen mellem til PIO9 (Pin 8) og emitteren til GND (Pin 17) - dette skaber derefter et output på kollektoren, der ikke er forbundet, når der ikke afspilles nogen lyd, men er kortsluttet til jorden, når den er.

Trin 2: Tilslutning af relæerne

Ledningsføring af relæerne
Ledningsføring af relæerne
Ledningsføring af relæerne
Ledningsføring af relæerne
Ledningsføring af relæerne
Ledningsføring af relæerne

Så nu er alt hvad du skal gøre, at koble relæerne op.

  • Tilslut relæets GND op. Jeg brugte den store fane på spændingsregulatoren (se billedet).
  • Tilslut VCC på relæerne til 5V-udgangen på spændingsregulatoren (lad jumperen ligge på relæerne mellem JD-VCC og VCC).
  • Tilslut IN1 og IN2 for begge sæt relæer til LP395Z's samler som på billedet).
  • Tilslut højttalerudgange fra SANWU -kortet til hver af relæets NO (normalt åbne) ben

Trin 3: Montering/efterbehandling

Montering/efterbehandling
Montering/efterbehandling

For at holde alt på plads skruede jeg alt ned til et perspex -ark med 3 mm skruer og 3 mm tykke skiver. Jeg har derefter et andet ark perspex, der kan skrues til toppen, når alt er forbundet.

For at koble dette til dine højttalere/forstærker, skal du blot:

  • Tilslut højttaleren venstre/højre til COM -benene på hver af de 4 relæer (matcher det sted, hvor du tilsluttede SANWU -kortet)
  • Tilslut forstærkerudgange til NC (normalt lukket) ben i hver af de 4 relæer
  • Tilslut en strømforsyning (8 ~ 25V) til SANWU -kortet

Og du er sorteret! Normalt tilsluttes forstærkeren til dine højttalere, men så snart du opretter forbindelse til SANWU -kortet med Bluetooth og afspiller noget, skifter relæerne til SANWU -kortet.

Anbefalede: