Indholdsfortegnelse:

Skuffeorganiseringsdelere fra tegnebogskort: 5 trin
Skuffeorganiseringsdelere fra tegnebogskort: 5 trin

Video: Skuffeorganiseringsdelere fra tegnebogskort: 5 trin

Video: Skuffeorganiseringsdelere fra tegnebogskort: 5 trin
Video: Urban X tegnebog-tegnebogrevolution med maksimal beskyttelse-Mød Urban X 2024, Juli
Anonim
Skuffeorganiseringsdelere fra tegnebogskort
Skuffeorganiseringsdelere fra tegnebogskort

Denne instruktive viser dig, hvordan du opretter nye skillevægge til opbevaringsorganer til skuffedele med loyalitetskort i butikken eller andet skrammel i din tegnebog. Jeg forsøgte at få mening ud af mit kaos, der var flere typer bolte og skruer, og det gjorde jeg ikke har nok skillevægge i mine arrangørskuffer. Så jeg tænkte på, hvad jeg kunne bruge til at erstatte dem, og jeg åbnede min tegnebog … voila '! Nye skillevægge i mine bakker!

Trin 1: Du får brug for …

Du får brug for…
Du får brug for…

1. Et butikskort eller et andet plastikkort (ville ikke skære mit kreditkort op, men en cc ville fungere meget godt.) 2. En lige kant (jeg brugte en spartel) 3. Et markeringsinstrument (blyant fungerer fint) 4. En barberkniv 5. En målepind (lineal, tape osv.) 6. Fint sandpapir (valgfrit)

Trin 2: Mål og markér

Mål & mark
Mål & mark

Mål dine bakker for at finde den længde, du har brug for til at klippe dit loyalitetskort. Marker en streg med din blyant og en straightedge.

Trin 3: Skær i længden

Skær i længden
Skær i længden

Scor kortet med en barbermaskine og en lige kant for at sikre et godt rent snit. Sørg for at bruge en skarp kniv, men vær meget forsigtig med at skære med en barbermaskine. Vend den om og skær den hele vejen igennem. Slib kanterne med fint papir, hvis det ønskes.

Trin 4: Marker og skær i halve

Mark & Cut i halvdelen
Mark & Cut i halvdelen

Mål kortet og markér en linje i det nøjagtige center. Mine målte 2 1/8 ", så jeg skar dem i 1 1/6" sektioner. Brug en lige kant til at markere og klippe stregerne for at gøre dem rene. Hvis dine skuffer er dybere end 1 ", skal du måle dybden og klippe kortet i overensstemmelse hermed.

Trin 5: Færdig

Færdig!
Færdig!

Skub kortene ind i bakkeåbningerne, hvis de bøjer i midten, slib dem ned for at passe med fint sandpapir. Fyld de nye bakker med dele, og organiser dig! Et praktisk tip- smid en lille magnet i hvert bakkerum, når du har jernholdige materialer som små møtrikker og bolte eller skruer, og de bliver i en kugle i midten af bakken og ikke blive spredt rundt.

Anbefalede: